What's New in AutoCAD 2023

Banner_Whats_New_In_AutoCAD_2023

Ervaar diepere inzichten, samenwerking en automatisering

Met de nieuwe AutoCAD 2023 functies kunt u processen en samenwerking verder automatiseren. Of u nu feedback wilt toevoegen aan uw tekeningen, inzichten wilt verkrijgen om bij te leren over procesverbeteringen, of de LISP API vanaf het web wilt gebruiken, AutoCAD 2023 maakt dit mogelijk.

Met de nieuwe functies Markup Import en Markup Assist kunt u automatisch feedback importeren, waardoor de kans op fouten afneemt en u tijd bespaart. Met slechts enkele muisklikken kunt u schriftelijke opmerkingen en feedback toevoegen vanuit Trace-lagen. Met My Insights kunt u kennismaken met de nieuwe functies of workflows, die speciaal voor u zijn samengesteld op basis van de unieke wijze waarop u AutoCAD gebruikt. 

AutoCAD 2023 en de web-en mobiele apps van AutoCAD bieden u de meest uitgebreide web-en mobiele mogelijkheden van alle CAD-software. U beschikt over de flexibiliteit om te ontwerpen, te tekenen, te bewerken, te delen en te markeren vanaf een dekstop, het web of een mobiel apparaat. Met de AutoCAD web-app kunt u nu tekensjablonen, plotstijlen en andere ondersteunende bestanden uploaden om DWG-bestanden te maken die beter voldoen aan de tekenstandaarden van uw bedrijf. 

U kunt ook profiteren van 7 branchespecifieke toolsets in AutoCAD met duizenden onderdelen, symbolen en diagrammen om u te helpen met elektrische, mechanische, architectuur -, leiding-en fabrieksontwerpen, etc. Met de Architecture-toolset bijvoorbeeld, kunt u snel muren, deuren en ramen in uw tekeningen plaatsen met echte constructie-eigenschappen. De toolsets zijn bijgewerkt voor 2023 om u te helpen verbinding te maken met en gegevens op te halen uit het Autodesk-platform, gegevens uit spreadsheets te importeren en te bewerken, snel bestanden te filteren om projecten te vinden, projecten te herhalen en nog veel meer om uw productiviteit te maximaliseren en uw projectcycli te verkorten.

 

Profiteer van nieuwe functies en verbeteringen met AutoCAD 2023 en AutoCAD LT 2023

Markup Import & Markup Assist
Importeer automatisch feedback en neem wijzigingen in uw tekeningen op wanneer u samenwerkt met teamgenoten en reviewers, zodat u minder extra tekenstappen hoeft uit te voeren. 

My Insights
My Insights is een heldere gids met waardevolle tips en nieuwe functies waarmee u sneller kunt werken, op het juiste moment en in de juiste context. 

AutoCAD web API’s
De AutoCAD LISP API om stappen in uw workflow te automatiseren is nu beschikbaar in de AutoCAD web app, alleen beschikbaar voor abonnees van AutoCAD.

Sheet Set Manager
Met de Sheet Set Manager kunt u nu sneller dan ooit sheet sets openen. Door gebruik te maken van het Autodesk-cloudplatform verloopt het verzenden en openen van sheet sets naar en van teamgenoten sneller en veiliger.

Share 
Stuur gecontroleerde kopieën van uw tekeningen naar uw team en collega's, en bepaal de toegang voor degenen die alleen moeten bekijken en moeten bewerken. Bespaar tijd bij het delen van uw tekeningen met AutoCAD.

Count
Count automatiseert het tellen van blokken of objecten binnen een geselecteerd gebied of in uw volledige tekening met een menu om fouten te identificeren en te navigeren door uw getelde objecten.

 
Bezoek onze Solutions pagina en kom meer te weten over AutoCAD >
Banner_Whats_New_In_AutoCAD_2023