Waarom kopen via een Autodesk Authorised Reseller?

Als u een nieuw bedrijf of een nieuw project start, dan wilt u de beste mensen in uw team. Partners die toegewijd zijn aan uw succes en aan uw zijde staan voor de lange termijn. U wilt mensen die aan uw kant staan, die zich openstellen voor nieuwe mogelijkheden, die u uitdagen en steunen om de beste resultaten te behalen. U wilt iemand die in de buurt is en u snel kan ondersteunen.


Autodesk Authorised Resellers zijn er in alle maten en gewichten - door er een te kiezen die bij u past, kunt u uw doelen sneller en goedkoper bereiken en uw klanten beter van dienst zijn.


Alle Autodesk Authorised Resellers moeten een autorisatieproces doorlopen om er zeker van te zijn dat zij de vaardigheden en knowhow hebben om u te helpen het meeste uit uw investering te halen. Kijk uit naar het Platinum, Gold en Specialised Reseller logo - het maakt u attent op hun omvang en vaardigheden. Deze toelatingen worden jaarlijks herzien.


Autodesk biedt oplossingen in de belangrijkste markten: AEC, Manufacturing, of Media en Entertainment. Zorg ervoor dat de Autodesk Authorised Reseller die u selecteert over de diepgaande expertise beschikt die u nodig hebt en relevante referenties over klantsucces kan bieden. Dan krijgt u toegang tot een schat aan ervaren, toegewijde medewerkers die uw business begrijpen en u volledige gemoedsrust geven bij het vinden van uw perfecte Autodesk-oplossing. Sommige resellers hebben hun eigen add-on oplossingen die nog meer op uw behoeften kunnen worden afgestemd.


Voor het ontvangen van een offerte hebben Autodesk Authorised Resellers toegang tot het volledige Autodesk-portfolio, met enkele beperkte uitzonderingen. Zij kunnen u een duidelijke offerte opmaken met 1- en 3-jarige Autodesk-abonnementsopties, met vermelding van eventuele promoties of besparingen. Daarnaast kunnen zij u de vereiste training, ondersteuning en consultancy-opties bieden die u nodig heeft om uw project op te leveren. Tot slot kunnen zij u het IT-platform bieden dat u nodig heeft, een combinatie van werkstations met on-premise of cloudopslagopties die worden beheerd en beveiligd aanbieden, en die in één keer of na verloop van tijd als as-a-service kunnen worden aangeschaft. Zij zullen samen met u bekijken hoe deze investering het beste kan worden gefinancierd. 


Zodra u uw oplossing hebt aangeschaft en geïnstalleerd, houden Autodesk Authorised Resellers u op de hoogte van de looptijd van uw abonnement en van wanneer u moet verlengen. Zij helpen u uw abonnement in de loop der tijd te optimaliseren of uit te breiden en houden u op de hoogte van relevant nieuws en promoties.


Bij het selecteren van uw Authorised Autodesk Reseller zijn dit vragen die u uzelf moet stellen: 

  • Als ik naar hun website kijk, promoten ze dan de Autodesk-softwareoplossingen voor mijn bedrijfstak?
  • Hebben ze gebruikersverhalen van klanten die relevant zijn voor mij?
  • Hebben zij klantreferenties waaruit een sterke, bewezen klantentevredenheid blijkt?
  • Zijn ze in mijn buurt gevestigd?
  • Toen ik contact met hen opnam, reageerden ze tijdig en met kennis van zaken?
  • Hebben ze mijn behoeften onderzocht en begrepen?
  • Bieden zij een duidelijke en volledige offerte die de gevraagde software, opleiding, ondersteuning en consultancy en het IT-platform omvat?
  • Boden zij op maat gemaakte financierings- en betalingsmogelijkheden?
Bezoek de Reseller pagina om uw lokale resellers te vinden!

Contacteer ons via het onderstaande formulier

Image Questions & Answers