Autodesk Vault

Samenwerken is eenvoudiger dan ooit met Autodesk Vault

Autodesk Vault Product Data Management (PDM) software helpt bij het organiseren, beheren en traceren van ontwerp-, engineering- en simulatiegegevens en documentatie. 
Krijg meer controle over uw ontwerpen met mogelijkheden voor revisiebeheer en vind en hergebruik snel gegevens voor een beter beheer van uw ontwerp- en engineeringprojecten. Of uw team nu in hetzelfde kantoor zit of verspreid over meerdere locaties, Vault helpt u effectiever samen te werken en informatie te delen met andere afdelingen, waardoor de waarde van uw ontwerpgegevens wordt gemaximaliseerd.

Voordelen van Autodesk Vault:

  • Snel te installeren met een eenvoudig beheer
  • Integreert met Autodesk ontwerptools
  • Verbindt interne en externe teams

Vault PDM kan de productontwikkeling versnellen door:

  • De samenwerking binnen uw onderneming met klanten, leveranciers en aannemers te verbeteren
  • Gegevens snel te vinden en te hergebruiken, zodat u niet vanaf nul hoeft te beginnen
  • Wijzigingen, revisies en ontwerpgeschiedenis worden automatisch bijgehouden terwijl u werkt

Autodesk Vault integreert met Autodesk-ontwerpsoftware, waaronder AutoCAD, Inventor en Revit, zodat u uw gegevens kunt beheren zonder uw manier van werken te veranderen.

Blijf overal en in real time verbonden met uw technische gegevens

Autodesk Vault helpt ingenieurs, ontwerpers en uitgebreide teams de samenwerking te verbeteren en de productontwikkeling te versnellen. Door ontwerpgegevens en engineeringprocessen op een centrale locatie te beheren, kan Autodesk Vault tijd besparen, kostbare fouten voorkomen en ontwerpen efficiënter reviseren en vrijgeven.

Bekijk de brochure hieronder en ontdek de 13 belangrijkste redenen waarom u Autodesk Vault vandaag nog zou moeten gebruiken!

Raadpleeg de brochure voor meer informatie!

Ontdek wat u kunt doen met de Vault Mobile App.

De Autodesk Vault mobiele app biedt u de flexibiliteit om overal toegang te krijgen tot en te werken met uw in de kluizen opgeslagen ontwerp- en engineeringgegevens. Neem uw ontwerpgegevens mee naar de werkvloer, op locatie of naar een afspraak met uw klant. De Vault mobiele app maakt het eenvoudiger om op de hoogte te blijven van uw projecten en samen te werken met uw team wanneer u niet in de buurt bent van uw desktop computer.

De Vault mobiele app is beschikbaar voor iOS- en Android-toestellen en werkt vanaf Vault Professional 2020 en 2021. Om de mobiele app te kunnen gebruiken, moet de gebruiker een Vault Professional of Vault Office abonnement hebben.

Bekijk de webinar hier >

Connect people, processes, and data from early design concept through engineering to production and services.

Vault PLM combineert Vault Professional PDM (product data management) met Fusion Lifecycle PLM (product lifecycle management) voor bedrijfsbrede samenwerking.

Product Data Management
De basis van PLM is PDM, gecentraliseerd gegevensbeheer van alle productinformatie, dat revisies bijhoudt, fouten vermindert en hergebruik van ontwerpen en samenwerking verbetert.

Bill of Materials Management
Beheer en deel gestructureerde product BOM's centraal in de hele onderneming, zodat up-to-date informatie toegankelijk is in elke fase van de levenscyclus van een product.

New Product Development
Configureer projectsjablonen en standaardiseer mijlpalen, deliverables en taken per productlijn, bedrijfseenheid, productteam of andere aanduiding.

Change Management
Krijg een duidelijk beeld van de details die u nodig hebt om wijzigingsverzoeken en wijzigingsopdrachten in te dienen, te volgen en goed te keuren.

Quality Management
Automatiseer kwaliteitsworkflows, volg en registreer wijzigingen, en analyseer kwaliteitsstatistieken om problemen te voorkomen.

Supplier Collaboration
Blijf 24/7 verbonden met uw wereldwijde keten met geautomatiseerde processen voor offertes, inkoop en leveranciersbeheer.

Vault PLM product lifecycle management software verbindt mensen, processen en gegevens voor een ondernemingsbrede samenwerking die helpt om betere producten sneller op de markt te brengen.

Realiseer de voordelen van Vault PLM

Als u al een product data management systeem zoals Autodesk Vault gebruikt, dan weet u al dat PDM u helpt uw engineering data te beheren en meer samenwerking en controle biedt over uw ontwerpprocessen. Maar hoe zit het met andere afdelingen en processen die productgegevens gebruiken? Dat is waar PLM om de hoek komt kijken, met procesverbeteringen die de productiviteit in uw hele organisatie verhogen.

PLM stelt u in staat om:

Kosten te verlagen
Productontwikkeling en productieprocessen automatiseren om wijzigingsopdrachten te stroomlijnen, een betere samenwerking met leveranciers mogelijk te maken en gedetailleerde BOM's binnen de organisatie te delen.

Betere producten te maken
Informatie over productkwaliteit vastleggen en delen met engineering voor gesloten traceerbaarheid en ontwerpverbeteringen in een vroeger stadium van de ontwikkelingscyclus.

Sneller op de markt
Altijd en overal toegang tot productgegevens op alle afdelingen en locaties om knelpunten op te lossen, de productiviteit te verbeteren en de doorlooptijd te verkorten.

Zoek een geautoriseerde Autodesk-reseller

Autodesk Authorised Resellers zijn er in alle soorten en maten - door er een te kiezen die bij u past, kunt u uw doelen sneller en economischer bereiken en uw klanten meer dan waar bieden.
 

Vind hier uw dichtstbijzijnde Autodesk Authorised Reseller >

Heeft u een vraag? Vul uw gegevens in om in contact te komen met een van onze teamleden. 

Op zoek naar een offerte? Vul hier uw gegevens in en wij zorgen ervoor dat een van onze Authorised Autodesk Resellers contact met u opneemt.

Uw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt voor de verwerking van uw informatieaanvraag of inschrijving en worden na 30 dagen automatisch verwijderd. Meer informatie in onze privacyverklaring.