Autodesk Fusion

Ontwerp, engineering, elektronica en productie op één enkel softwareplatform.

Fusion is een op cloud gebaseerd 3D modelling, CAD, CAM, CAE en PCB software platform voor productontwerp en productie.

Fusion verbindt u met elke productiemethode dankzij flexibele toegang tot geavanceerde tools voor meer efficiëntie, kwaliteit en controle. Op deze manier kunt u resultaten behalen die voordien onmogelijk waren. Dit kunt u allemaal vinden op één geïntegreerd platform dat de produceerbaarheid vanaf het begin garandeert.

  • Ontwerp en ontwikkel producten om esthetiek, vorm, pasvorm en functie te garanderen.
  • Verminder de impact van ontwerp-, engineering- en PCB-wijzigingen en verzeker de uitvoerbaarheid met simulatie- en generatieve ontwerptools.
  • Bewerk direct bestaande elementen of modelleer aanpassingen met de enige echt geïntegreerde CAD + CAM softwaretool.

Fusion is een revolutionair voorbeeld van hoe teams ontwerpen, samenwerken en creëren. Het geeft ze de flexibiliteit en connectiviteit om aan de groeiende eisen te voldoen door het hele productontwikkelingsproces met de cloud te verbinden, waarbij tools als CAD, CAM, gegevensbeheer, simulatie, industrieel ontwerp, rendering, documentatie en generatief ontwerp in één tool worden samengevoegd. 

Voel je empowered met Fusion - verbeeld, werk samen en creëer.

3D-ontwerp en modellering
Ontwerp producten met een uitgebreide set modelleertools. Verzeker vorm, pasvorm en functie van uw producten met verschillende analysemethoden.

Productie
Van zeer efficiënt voorbewerken met Adaptive Clearing tot vereenvoudigde besturing van meerassige machines met Tool Orientation. Fusion maakt het eenvoudig om uw CNC-machine snel te programmeren. Fabriceren met 2,5, 3, 4 en 5-assige frees-, tast-, draai-, en profileerbewerkingen in combinatie met een krachtige post engine. Dit zit allemaal inbegrepen bij professionele ontwerptools.

Elektronica
Breng uw ontwerpen tot leven door elektronische intelligentie toe te voegen met de in Fusion geïntegreerde mogelijkheden voor schematisch ontwerp, PCB-indeling en routing.

Gegevensbeheer
Gegevensbeheer is het centrum van uw uniforme ontwikkelingsproces. Krijg meer controle door gebruik te maken van beheerde gebruikersrechten, controle van versies en cloudopslag.

Samenwerking
Verbind uw teams en externe stakeholders, communiceer in realtime en centraliseer projectactiviteiten.

Additieve productie
Maak snel fysieke prototypes om te valideren voordat u overgaat tot productie. Bouw 3D-geprinte onderdelen met behulp van additive manufacturing in Fusion. Maak verbinding met een bibliotheek van 3D-printers, waaronder Ultimaker, EOS en Renishaw.

Generatief ontwerp
Ontdek meerdere productieklare resultaten die voldoen aan uw ontwerpspecificaties, terwijl u het gewicht vermindert, de prestaties verbetert en onderdelen consolideert door middel van generatief ontwerp.

Simulatie
Test uw ontwerpen om er zeker van te zijn dat ze in de echte wereld overleven. Simuleer uw producten digitaal en verminder de kosten van prototypes door gebruik te maken van volledig gevalideerde solvers.

Documentatie
Communiceer uw ontwerpen aan interne of externe stakeholders met 2D productietekeningen, renderings en animaties.

Meer weten >

Krijg toegang tot geavanceerde mogelijkheden met Fusion Extensions

Met Fusion Extensions ontgrendelt u geavanceerde ontwerp-en productietechnologieën in Fusion. U kunt toegang krijgen tot mogelijkheden zoals complexe bewerkingsstrategieën, generatief ontwerp en additive manufacturing workflows. Daarnaast kunt u uw ervaring aanpassen aan de tijdlijnen van uw projecten via maandelijkse en jaarlijkse abonnementsopties.

Breid uw platform uit

Elimineer losgekoppelde tools en dure implementatie overhead door uw workflows uit te breiden met gespecialiseerde technologieën in één platform.

Vereenvoudig uw productieprocessen

Verbeter de operationele efficiëntie met geautomatiseerde en geoptimaliseerde workflows voor verschillende teams om de productiecapaciteit te verhogen en de time-to-market te verkorten.

Maak innoveren gemakkelijker

Verhoog de innovatie met toegang tot nieuwe mogelijkheden die processen verwijderen die geen waarde toevoegen en de samenwerking verbeteren voor een eenvoudigere ontwikkeling van slimme producten.

 

Fusion Extensions

Zoek uw dichtstbijzijnde Autodesk-erkende reseller

Autodesk Authorised Resellers zijn er in alle maten en gewichten - door er een te kiezen die bij u past, kunt u uw doelen sneller en goedkoper bereiken en uw klanten beter van dienst zijn.


 

Vind hier uw dichtstbijzijnde Autodesk Authorised Reseller >

Heeft u een vraag? Vul uw gegevens in om in contact te komen met een van onze teamleden. 

Op zoek naar een offerte? Vul hier uw gegevens in en wij zorgen ervoor dat een van onze Authorised Autodesk Resellers contact met u opneemt.

Uw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt voor de verwerking van uw informatieaanvraag of inschrijving en worden na 30 dagen automatisch verwijderd. Meer informatie in onze privacyverklaring.