Autodesk Build

Zorgeloos samenwerken met krachtige, eenvoudige software

Autodesk Build verandert de manier waarop bouwprojecten worden uitgevoerd door het combineren van zowel robuuste mogelijkheden voor projectmanagement, als eenvoudige, maar krachtige tools voor samenwerking in het veld. 

Verbonden projectbeheer

Blijf op schema met uw project dankzij de geconfigureerde, gestroomlijnde en geconnecteerde workflows zoals "Issue to RFI to PCO". Bovendien kunt u alle referenties koppelen - foto's, problemen, documenten - zodat u sneller inzicht krijgt in de gevolgen van wijzigingen. 

Flexibele kostencontrole

Zorg voor nauwkeurige prognoses en een voorspelbare cashflow met realtime informatie. Verbeter de controle op uw kosten, verbeter de zichtbaarheid van kostengerelateerde risico's en maak nauwkeurige prognoses door alle kosten op één platform te centraliseren. 

Eenvoudige samenwerking in het veld

Miscommunicatie behoort tot de verleden tijd! Geef het hele team inzicht in live projectinformatie met de Autodesk Build software. Dankzij formulieren en issues kan het hele team bijdragen aan de kwaliteits- en veiligheidsconformiteit. 

Vind uw dichtstbijzijnde Autodesk Authorised Reseller

Autodesk Authorised Resellers bestaan in alle soorten en maten. Door een reseller te kiezen die bij u past, kunt u uw doelen sneller en voordeliger bereiken en uw klanten waar geven voor hun geld.

Vind uw dichtstbijzijnde reseller

Heeft u een vraag? Vul hieronder uw gegevens in om in contact te komen met één van onze teamleden.

Op zoek naar een offerte? Vul hieronder uw gegevens in en wij zorgen ervoor dat één van onze Autodesk Authorised Resellers u contacteert.

Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor de verwerking van uw informatieaanvraag of registratie en worden automatisch verwijderd na 30 dagen. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.