Autodesk Revit

Gecoördineerde, consistente en complete modelmatige ontwerpen maken

Revit® BIM-software (Building Information Modelling) wordt gebruikt om de efficiëntie en nauwkeurigheid tijdens de gehele levenscyclus van een project te verbeteren, van conceptueel ontwerp, visualisatie en analyse tot fabricage en constructie.

Revit is BIM-software die alle architectuur-, engineering- en bouwdisciplines samenbrengt in een uniforme modelleeromgeving, wat leidt tot efficiëntere en kosteneffectievere projecten.

What's New in Revit

De nieuwste release van Autodesk Revit software verbetert de interoperabiliteit, verhoogt de efficiëntie voor documentproductie en biedt vele prestatie-upgrades voor BIM-workflows.

Dit is wat je kan verwachten van Revit. 

Belangrijkste functies

Dupliceer sheets

Versnel documentatie met de dialoog voor gedupliceerde sheets om titelblok en paramaters, detaillering en views op sheets te reproduceren.

Snap naar het midden van twee punten

Plaats componenten, schets en meet snel en nauwkeurig in 2D- en 3D-aanzichten met de nieuwe functie 'Snap to Mid Point'.

Verbeterde IFC-prestaties

Koppelen en exporteren naar IFC met de Open Design Alliance (ODA) software development kit, waardoor de prestaties verbeteren.

Dynamo voor Revit 2.12

Programmeer intuïtiever met UI moderniseringen, het nieuwe 'preferences' - paneel en andere upgrades waardoor Dynamo voor Revit makkelijker te gebruiken is.

Generatief ontwerp in Revit

Stimuleer ontwerpresultaten door gebruik te maken van nieuwe verbeteringen, waaronder nieuwe voorbeeldstudies, exporteren van resultaten naar CSV, betere bestandsverwerking en upgrades voor Dynamo. 

 

Zoek uw dichtstbijzijnde Autodesk-erkende reseller

Autodesk Authorised Resellers zijn er in alle soorten en maten - door er een te kiezen die bij u past, kunt u uw doelen sneller en goedkoper bereiken en uw klanten beter van dienst zijn.

 

Vind hier uw dichtstbijzijnde Autodesk Authorised Reseller >

Heeft u een vraag? Vul uw gegevens in om in contact te komen met een van onze teamleden. 

Op zoek naar een offerte? Vul hier uw gegevens in en wij zorgen ervoor dat een van onze Authorised Autodesk Resellers contact met u opneemt.

Uw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt voor de verwerking van uw informatieaanvraag of inschrijving en worden na 30 dagen automatisch verwijderd. Meer informatie in onze privacyverklaring.