Arkance Systems

Arkance Systems Nederland

Wij helpen je om kansen van de digitale transformatie te benutten. Hiervoor inspireren we jou en je collega's, transformeren we processen en laten we technologie optimaal tot haar recht komen. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar, zodat onze wereldwijde kennis, inzichten en ervaring tot concrete oplossingen leiden en jij de kansen van de digitale transformatie daadwerkelijk kunt benutten. Zo geven we samen vorm aan de toekomst. Wij helpen bedrijven procesmatig business gedreven met technische kennis. Wij werken op een punt waar mens, proces en technologie elkaar raken. Daar hebben de resultaten immers de meeste impact.

 
Mens

Voor de digitale transformatie is de rol van de mens cruciaal. Wij bieden jullie de kennis, vaardigheden en inspiratie die jullie nodig hebben voor een succesvolle transformatie. Samen maken wij het verschil. 

 
Proces

Wie zijn processen op orde heeft, kan makkelijker inspelen op de veranderende klantvraag. Wij helpen jullie om processen zo te digitaliseren dat jullie flexibel, efficiënt en slagvaardig met jullie klanten kunnen meebewegen. Daarmee geven we digitale transformatie een duurzaam karakter.

 
Technologie

Waar nieuwe technologie ontstaat, ontstaan nieuwe kansen. Wie de kansen op tijd ziet én op de juiste manier benut, neemt al snel een voorsprong op de rest. Daarom volgen wij de digitalisering op de voet en gebruiken we onze kennis, inzichten en ervaring om technologie op de juiste manier in te zetten. Zo maken we van vernieuwing...verbetering.

 
Onderdeel van Arkance

Arkance Systems maakt deel uit van het Franse Arkance. Met een compleet portfolio van hardware, software en diensten ondersteunen we organisaties in de bouw, infrastructuur en industrie bij de digitale transformatie naar CAD, BIM en Industry 4.0.

 

Building_Arkance Systems NL

 
Producten en diensten
 
Software

We zijn Autodesk Platinum-partner en bieden een breed assortiment aan software voor de bouw, infra en maakindustrie. Denk hierbij aan de bekende applicaties zoals AutoCAD, Revit en Inventor. Wil jij specifieke werkzaamheden automatiseren en software op maat? Geen probleem. Dan maakt Holixa, onze software-ontwikkeldivisie dat voor je, op maat!

 
Cursussen

Vaak zien we dat klanten het lastig vinden om te beginnen met ontwikkelen. Want welke cursus past nou het best? Hoe kan ik beter samenwerken? En wat is mijn niveau eigenlijk? Wij bieden je een compleet aanbod van cursussen. Dit doen we al 25 jaar met veel enthousiamse en betrokkenheid vanuit onze expertise in de bouw, infra en maakindustrie. Samen vinden we het antwoord op jouw vraagstukken. 

 
Diensten

Bij het optimaal implementeren van CAD-en BIM-software komt veel kijken. Vooral het organiseren van processen en het delen van data is daarbij cruciaal. Met deskundig advies en goede ondersteuning zorgen we ervoor dat de implementatie vloeiend verloopt en jij optimaal profiteert. We helpen o.a. met consultancy, projectondersteuning of het ontwikkelen van Revit content. 

 
Hardware

Naast ons ruime software-en dienstenaanbod, leveren wij ook alle producten voor de tekenkamer. Van hardwarde tot plotters. We zijn totaal-leverancier en hebben de ervaring en kennis om je het beste advies te geven op productniveau. Daarnaast hebben we een hardware-testkamer waar je zelf de hardware kunt testen. 


 


Contact

 

Almelo

Het Wendelgoor 11

7604 PJ Almelo

+31(0)88 872 00 00

Oss

Lauwersmeer 11

5347 JR Oss

+31(0)88 872 00 00

Veenendaal

Vendelier 2D

3905 PA Veenendaal

+31(0)88 872 00 00


Partners
  • Autodesk Platinum Partner
  • HP First Gold Partner
  • Trimble Authorised Channel Partner

Volg Arkance Systems op social media!Logo LinkedIn

Logo Arkance Systems

 

Inspired by Change

 

Autodesk Partner Level
Autodesk Platinum Partner