What's New in Inventor 2023

Banner_Whats New in Inventor 2023

De nieuwste release van Autodesk® Inventor® zit boordevol nieuwe functies en updates waarmee u zich kunt richten op ontwerp en innovatie.

Wissel veilig gegevens uit tussen Revit en Inventor met behulp van een verbeterde platformbenadering voor een gedisciplineerde en naadloze BIM- en MCAD-interoperabiliteit. Ervaar een nieuwe interface waarmee u rechtstreeks Inventor-bestanden kunt verzenden naar Fusion 360. Op deze manier krijgt u toegang tot extra workflows die geavanceerde productie, generatief ontwerp en elektronica mogelijk maken. Ontwerp efficiënter met verbeteringen aan onderdeel- en assemblagemodellering en documentatie voor productie. Bovenop deze verbeteringen is er sprake van een prestatieverhoging voor een betere productiviteit - zelfs als uw ontwerpen groter en complexer worden.

Updates en verbeteringen van de 2023 release zijn onder andere:

Fusion 360 interoperabiliteit

Met de nieuwe interface kunt u rechtstreeks Inventor-bestanden verzenden naar Fusion 360. Op deze manier krijgt u toegang tot extra workflows die geavanceerde productie, generatief ontwerp en elektronica mogelijk maken.

 

Verbeterde Revit data-uitwisseling

Wissel veilig gegevens uit tussen de Revit-bouwontwerpsoftware en Inventor dankzij de verbeterde benadering voor naadloze interoperabiliteit tussen BIM (Building Information Modelling) en MCAD (mechanical CAD).

 

Verbeteringen in part modelling

Bereid uw ontwerpen beter voor op productie met de nieuwe mark command, updates voor sheet metal export en ondersteuning voor dimensionale toleranties in extra functies.

 

Verbeteringen in assembly modelling

Krijg meer controle over uw materiaallijst en beheer toleranties. De update omvat ook prestatie-enproductiviteitsverbeteringen voor grafische afbeeldingen en grote assemblies.

 

Verbeteringen in documentatie

Krijg een duidelijker inzicht in uw ontwerp tijdens de productie, met updates voor het bekijken van uw ontwerp, modelgebaseerde definities en 3D-aantekeningen.

 

Met deze verbeteringen en nieuwe functies helpt Autodesk Inventor 2023 u effectiever samen te werken en productiever te zijn terwijl u de nodige flexibiliteit behoudt waarmee u betere producten, in een kortere tijdspanne kunt afleveren.
Vind uw dichtstbijzijnde reseller >
Banner_Whats New in Inventor 2023