Lancering van de ESRI ArcGIS GeoBIM + Autodesk BIM Collaborate Pro bundel

Banner_Aankondiging ESRI_NL

Met veel plezier kondigen we de lancering aan van een nieuwe bundel: het resultaat van het jarenlange partnerschap tussen Autodesk en Esri, dé leider in locatie-intelligentie. De twee bedrijven hebben een geïntegreerde oplossing ontwikkeld die de manier waarop teams samenwerken compleet zal veranderen. Samen bieden ze Esri® ArcGIS® GeoBIMSM + Autodesk® BIM Collaborate Pro aan. 

Dankzij deze bundel kunnen GIS (geographic information system) en BIM (building information modelling) worden ingezet over multidisciplinaire teams en projectlevenscycli heen, voor een geïntegreerde workflow die de samenwerking een boost geeft. Het doel: de context van projecten inzichtelijker maken, ondoelmatigheden en gegevensverlies beperken, en de cyclustijden inkorten. 

Esri ArcGIS GeoBIM + Autodesk® BIM Collaborate Pro biedt een innovatieve, gebruiksvriendelijke, webgebaseerde formule die projectteams in staat stelt om samen te werken aan BIM-projecten en problemen te verhelpen. Dit gebeurt aan de hand van gegevens uit verschillende systemen in een geospatiale context. De bundel is nu verkrijgbaar via een Autodesk Authorised Reseller. 

 

Wat betekent dit voor u? 

  • Ontwerpers en ingenieurs kunnen voortaan direct via de Autodesk connector voor ArcGIS werken met Civil 3D en InfraWorks. Ze hoeven daarvoor alleen verbinding te maken met ArcGIS Online. 
  • Architecten-, ingenieurs- en bouwteams kunnen met gekoppelde gegevens van verschillende systemen werken in configureerbare webapplicaties, die de communicatie en samenwerking tussen teams en stakeholders vereenvoudigen.
  • Met ArcGIS GeoBIM besteden teams minder tijd aan het converteren van bestanden. Zo hebben ze makkelijker toegang tot betrouwbare, geüpdate gegevens.

Bekijk hieronder het verhelderende filmpje en ontdek de voordelen van de Esri ArcGIS GeoBIM + Autodesk BIM Collaborate Pro bundel voor uw teams.

Vind een Autodesk Authorised Reseller in uw buurt en vraag een offerte aan.

 

Vind uw dichtstbijzijnde reseller en vraag een offerte aan >
Banner_Aankondiging ESRI_NL