AutoCAD 2022 voor Mac: Bekijk hoe u efficiënter kunt werken

 

Een van de nieuwe functies en verbeteringen is dat u met het verbeterde Block palette  en de Block libraries altijd en overal verbonden kunt blijven met uw block content. U kunt nu kostbare tijd en moeite besparen met aangepaste sneltoetsen en recente invoer gebruiken om opdrachten eenvoudig te herhalen.

Een abonnement op AutoCAD 2022 voor Mac of AutoCAD LT 2022 voor Mac omvat toegang tot de web- en mobiele programma's van AutoCAD, zodat u in AutoCAD kunt werken, of u nu op de bouwplaats, op kantoor of vanuit uw achtertuin aan het ontwerpen bent.

Hieronder gaan we dieper in op de nieuwe functies die beschikbaar zijn in AutoCAD 2022 voor Mac en AutoCAD LT 2022 voor Mac.

Grotere flexibiliteit met verbeterde Block libraries

Dankzij nieuwe verbeteringen in Block libraries kunt u recent gebruikte blocks weergeven op het tabblad Block library, voor gemakkelijke en snellere toegang. U kunt nu een map, tekeningbestand of een willekeurige in een tekening opgeslagen block definition opgeven om als block in de huidige tekening in te voegen.

Efficiënt sorteren en beheren van blocks met verbeteringen in het Blocks palette

Verdere verbeteringen aan het Blocks palette zijn de mogelijkheid om blocks weer te geven als een lijst, die kan worden gesorteerd op naam en type, gemakkelijke toegang tot het invoegen van een tekening als een block vanaf elk tabblad op het Blocks palette en tot slot een nieuwe optie om de block definition te hernoemen tijdens het invoegen van een block — zelfs als er al een andere block definition bestaat.

Exporteer opmaken rechtstreeks naar een nieuw DWG-bestand

Vereenvoudig uw workflow met opmaak exporteren, waarmee alle zichtbare objecten van de huidige opmaak (lay-out) worden opgeslagen in de modelruimte van een nieuwe tekening. Objecten die zich buiten de grenzen van het "papier" in de layout bevinden worden ook geëxporteerd. Het nieuwe commando EXPORTLAYOUT creëert een visuele weergave van de huidige layout in de modelruimte van een nieuwe tekening.

Pas sneltoetsen aan om uw workflow te personaliseren

Werk zoals u wilt met aangepaste sneltoetsen. U kunt nu sneltoettoewijzingen bewerken, toevoegen en verwijderen op het nieuwe tabblad Sneltoetsen in het dialoogvenster Aanpassen (Customise).

Opdrachten snel herhalen met recente invoer

Het is nu eenvoudiger dan ooit om commando's of opdrachtinvoer te herhalen met behulp van Recente invoer. Als er geen commando actief is, bevat het menu Recente invoer de recente commando's. Als er een commando actief is, bevat het menu recente coördinaten. Gebruik de opdracht INPUTHISTORYMODE om de inhoud en locatie van de gebruikersinvoergeschiedenis te regelen.

Verbinding maken met Autodesk Drive en Autodesk Docs

Autodesk Drive en Autodesk Docs verbindingen zijn nu toegevoegd aan de AutoCAD web app, zodat u gemakkelijk verbinding kunt maken met uw bestanden binnen het Autodesk ecosysteem. Met deze nieuwe integraties heeft u met AutoCAD altijd toegang tot elk DWG-bestand.


Download AutoCAD 2022 voor Mac en AutoCAD LT 2022 voor Mac en ga aan de slag


Contacteer ons via het onderstaande formulier

Autodesk Autocad 2022 - 3D illustration Architectuur